България започва да излиза от ролята на заподозряната като най-корумпирана страна. Това

...
България започва да излиза от ролята на заподозряната като най-корумпирана страна. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов: България започва да излиза от ролята на заподозряната като най-корумпирана страна

България стартира да излиза от ролята на заподозряната като най-корумпирана страна. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов във връзка отпадналия механизъм на Европейската комисия, съобщи кореспондент на " Фокус “

" България е под три мониторинга – един от Съвета на Европа и два други от Европейската комисия. Единият сега отпада, а това е национален успех. Той се дължи на обстоятелството, че нашите сътрудници виждат, че България има дарба да следва дневен ред, да си слага амбициозни цели и на база на това да образува ръководство, което да възстановява политическата конюнктура ", съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

Според него сега страната ни е получила заем на доверие от своите сътрудници, което би трябвало да се материализира посредством изпълняването на правосъдната промяна, измененията в антикорупционната комисия, измененията в Конституцията.

" Същевременно би трябвало да разбираме, че тази конюнктура е въпрос на заем, тъй като тя се дава на равнище поръчки. Предстои ни доста работа. Предстоят ни промени в Конституцията, които би трябвало да доведат до избор на Инспекторат към Висшия правосъден съвет и нов основен прокурор, които в действителност да са безапелационни фигури, тъй като единствено тогава и българското общество и нашите сътрудници ще видят осъществяването на този заем, който ни се дава ", сподели още той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР